Na mijn studietijd heb ik eerst ruim tien jaar in de commerciële dienstverlening gewerkt. In 2000 heb ik ontslag genomen en ben ik gestart met de vijfjarige opleiding aan de Kunstacademie Leiden en Haarlem. Inmiddels heb ik zelf al weer ruim tien jaar les gegeven aan deze academie en ben ik twee jaar lid van de directie geweest. Daarna heb ik nog een paar seizoenen masterclasses gegeven aan derde- en vierdejaars studenten.

Tegenwoordig geef ik artclasses aan gevorderde beeldend kunstenaars.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig geëxposeerd, onder andere bij diverse galeries zoals KS101 in Den Haag, galerie Zône, kunstlokaal de Zoutkeet, galerie De Leeuw en K+A gallery.
Exposeren bij bedrijven en organisaties komt ook voor, zoals het FNWI en het Han Fortmann Centrum (Nijmegen),  het Evertshuis (Bodegraven),  Unilever (Rotterdam) en Verdonck Otten Dick en Wiegerinck (V.O.D.W.). Ook neem ik wel eens deel aan kunstbeurzen zoals de AAF in Brussel.

Daarnaast werk ik in opdracht. Zo heb ik vier grote panelen geschilderd voor een laboratorium in Leiden en zestien muurschilderingen gemaakt in opdracht van Unilever in Vlaardingen.